Despre D.D. design studio


Birou de arhitectură și urbanism înființat în anul 2004

DD Design Studio, înființată în 2004 de către prof.dr.arh. Dan Corneliu Șerban, este o firmă locală de arhitectură, cu sediul în București, având ca domeniu de activitate proiectarea de arhitectură și urbanism.

 Portofoliul de proiecte variază de la lucrări de arhitectură, alături de numeroase ilustrări de temă, concepte și propuneri. De asemenea, firma a elaborat peste 50 de lucrări de urbanism, PUZ-uri și PUD-uri.

Până în prezent au fost finalizate 20 lucrări majore de arhitectură, multe fiind remarcate de specialiștii din domeniu, fiind nominalizate și premiate în cadrul Anualelor de Arhitectură.

 

D.D. Design Studio

Misiune

     Cu un portofoliu extins de lucrări, firma este specializată în domeniile arhitecturii rezidențiale și arhitectură publică – sănătate, clădiri de birouri, showroom-uri. Implicarea în toate fazele determinante ale proiectelor de arhitectură de către membrii firmei, asigură un standard ridicat al lucrărilor, atât din punct de vedere tehnic, estetic, cât și al integrării lor în contextul urban, urmărindu-se satisfacerea cerințelor beneficiarilor.

Valori